Mailadresser.nu

A+ A A-

kontoren

Vi är stolta över att kunna säga att vi troligen har den mest kompletta databasen i Sverige när det gäller personliga e-post adresser till svenska beslutsfattare! Att vi dessutom är mellan 30-40% billigare än våra största konkurrenter samtidigt som vi erbjuder en unik kvalitetsgaranti gör att du troligen inte hittar någon annan aktör på marknaden som oss!

Vi har haft förmånen att leverera affärsinformation till små som publika bolag, myndigheter och organisationer och du kan alltid vara 100% trygg när du beställer från oss eftersom vi erbjuder en branschunik leveransgaranti!

Vi sitter sedan start i fräscha kontorslokaler i Solna Business Park men har fr.o.m. 1 september 2013 fysisk närvaro även i Malmö.

Mailadresser.nu ägs av MKL Invest som är ett EU registrerat bolag med verksamheter inom flera branscher. Du riskerar aldrig något i samband med din beställning eftersom vi arbetar med erkända svenska finansbolag och erbjuder alla våra kunder 10 eller 30 dagars kredit på faktura under förutsättning att ni är kreditvärdiga. 

Du kan nu även betala säkert och tryggt online via Payson för minskad administration! Payson begär alltid in nödvändiga legala dokument för att verifiera ett bolags legitimitet samt dess styrelse innan ett handelskonto upprättas åt bolaget. Därför kan du också vara trygg när du betalar i förskott via Paysons säkra anslutning.

Välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller för att lägga din första beställning!

 

Försäljning

Skicka din offertförfrågan direkt online eller använda någon av e-post adresserna nedan! 
Eller kontakta en säljare på 08-12 454 840.

Stockholm

Malmö

Smidesvägen 12

Stora varvsgatan 6

171 41 Solna

211 19 Malmö

sthlm(snabela)mailadresser.nu

malmo(snabela)mailadresser.nu

 

Eftermarknad/Support

För att kunna arbeta så effektivt som möjligt sker all support via e-post samt onlinechat under vissa tider på dygnet då en agent är online. Skicka ett mail till info(snabela)mailadresser.nu med ditt ärende eller klicka på den gröna hjälpfliken till höger när den är synlig eftersom detta indikerar att en agent är online, redo att hjälpa dig.

Vi svarar oftast på alla supportärenden inom ett par timmar under kontorstid. 

Information

Copyright © MKL Invest, all rights reserved

LiveZilla Live Help